kuzeybatı gayrimenkul’den sektöre yeni bir sistem: kbjet 13.01.2016

KUZEYBATI GAYRİMENKUL’den Sektöre Yeni Bir Sistem: KBJET

1994’den bu yana TİCARİ GAYRİMENKUL DANIŞMANLIĞI yapan  KUZEYBATI, 20 senelik gayrimenkul satış ve pazarlama tecrübesi temeli üzerine kurulan yeni franchise sistemi KBJET’i tanıttı. Amacı franchise satarak değil merkez ve ofisler ile ya da ofisler arasında iş yaparak para kazanmak olan KBJET, franchise sahibi BROKER’ların ve BAĞLI gayrimenkul danışmanlarının, sektörde en fazla kazanan, tecrübeli ve üstün donanımlı kişiler olmasını hedeflemektedir.

600.000’den fazla kişi veya şirket ile 100.000’den fazla mülkü görüntüleme kapasitesine sahip “CRM Sistemi” ve bütünleşik çağrı merkezi ile ile rakiplerinden ayrıldıklarını belirten KUZEYBATI CEO’su Murat Ergin; “KBJET sistemi ile KUZEYBATI’nın Gayrimenkul Sektörü'ndeki yirmi yılı aşkın tecrübesi ve ve üstün teknolojisi ve altyapısı sektör profeyonellerine sunuluyor. KBJET’de satış otomasyonundan, e-pazarlamaya; çağrı merkezinden, hukuk desteğine kadar tam kapsamlı Mülk Pazarlama ve Satış Hizmeti almış oluyorsunuz. Üstelik franchise’lerimize hazır portföy de temin ediyoruz.  Bugün KBJET ol; yarın satış kapat “ dedi.

Sisteme katılanlara gayrimenkul satışı ve kiralaması konusunda temel eğitimden müşteri temini’ne, işletme ve operasyon desteğinden dijital pazarlama ve sosyal medya desteğine kadar hemen her desteğin verildiğini söyleyen Ergin, “Ofislerimize hazır bir sistem sunuyor, maksimum destek veriyoruz, onlardan satış rekorları bekliyoruz” dedi.

3 büyük il dışında, özellikle nüfusu milyonun üzerindeki tüm kentlerde örgütlenmeye başlayan KBJET, yıl sonu hedefini 25 ofis olarak belirledi. Sistem ile ilgili ayrıntılı tüm bilgiler için www.kbjet.com adresini mutlaka ziyaret ediniz.

Detaylı Bilgi için: 0 850 202 4070 / www.kbjet.com